Tervetuloa! Kirjaudu Luo uusi käyttäjätili

Lisäasetukset

MIes vastasi myöntävästi, ja jatkoi pudotuksen neljästä kilometristä olevan näköjään jopa hyödyllistä laitteelle, koska nyt se jopa vastaanotti puheluita. ”Tuo on selvästi paras menetelmä korjata iPhonen antenniongelma” >

avatar jokapaikanhöylä August 30, 2011 08:41
[www.mikropc.net]

Nokia kestää nykykunnossaankin vielä uskomattomia pudotuksia: yhtiö kertoo Ääni-blogissaan, että tamperelaisen Juho Kankaan puhelin putosi kesken laskuvarjohypyn 500 metrin korkeudesta.

Puhelimeen sai vielä yhteyden, mutta soittamalla puhelinta ei löytynyt, joten hän luopui toivosta.

Viikon päästä seurasi yllätys.

"Kankaan ystävän kännykkään tuli viesti, jossa kerrottiin puhelimen löytyneen ja olevan noudettavissa laskeutumisalueen lähellä sijaitsevasta kahvilasta. Puhelin toimi, näyttö oli ehjä, eikä luurissa näkynyt jälkeäkään putoamisesta. Sää oli koko viikon ollut kostea, ja alueella oli mahdollisesti satanutkin."



Heinäkuussa kerroimme kuitenkin vielä Applen dramaattisemmasta pudotuksesta. Myös yhdysvaltalaisen laskuvarjohyppääjän Jerrod McKinneyn iPhone 4 putosi vahingossa hänen taskustaan kesken ilmalennon. Kännykkä liiteli peräti neljästä kilometristä tehtaan katolle, mutta toimii vieläkin.

Puhelimen lasikuori oli säröinä, mutta puhelimen elektroniikka toimi riittävän hyvin kommunikoidakseen gps:n ja Find My iPhone -sovelluksen kanssa. McKinneyn hyppyopettaja Joe Johnson päätti vielä soittaa kännykkään - ja miesten yllätykseksi se alkoi soida McKinneyn kädessä.

CNN kysyi vielä Consumer Reports -sivuston toimittaja Mike Gikasilta, uskooko hän McKinneyn tarinaan. MIes vastasi myöntävästi, ja jatkoi pudotuksen neljästä kilometristä olevan näköjään jopa hyödyllistä laitteelle, koska nyt se jopa vastaanotti puheluita. ”Tuo on selvästi paras menetelmä korjata iPhonen antenniongelma”, Gikas sanoi viitaten iPhone 4:n tunnettuihin antenniongelmiin.
Otsikko Kirjoittaja Lähetetty

MIes vastasi myöntävästi, ja jatkoi pudotuksen neljästä kilometristä olevan näköjään jopa hyödyllistä laitteelle, koska nyt se jopa vastaanotti puheluita. ”Tuo on selvästi paras menetelmä korjata iPhonen antenniongelma” >

jokapaikanhöylä August 30, 2011 08:41



Kirjoittaja:

Sähköposti:


Otsikko:


viesti: