Tervetuloa! Kirjaudu Luo uusi käyttäjätili

Lisäasetukset

Hirvitys...

Tärppä
August 21, 2011 13:04
...miten jännittää!!! Nyt on KP33/34(?).
Tuon kierron pituudesta kun ei silleen lyhyen otannan perusteella oikeen mitään varmuutta vielä ole.

Testejä tilasin, ne on jossain postissa vielä, lähteneet matkaan kuitenkin jo. Päätin, että testaan vasta kun tulevat, jos sit viel on syytä testata edes...

Jos olis plussa, niin sitä ennakoisi parin viikon huono-oloisuus, huimailu, päänsärkyily... melkeen koko ajan jotenkin huono olla. Järkky väsymys! Melko kosteaa limakalvoilla, seki kai kuuluu tähän listaan.
Loppuviikosta luin iltalehteä "muina miehinä", ja jostain vauva-aiheisesta jutusta tuli vaan kyyneleet silmiin liikkis
Juuri tuollainen itkuunpillahtelu on saanu minut aiemmin sen testin hakemaan apteekista, ja plussaa se niillä kerroilla on näyttänyt.

Jos testi olis negaa, en sitä sikäli ihmettelis, että mitään erityisiä oloja alavattalla tai rinnoissa ei ole ollu, toisaalta ei kyllä sellaisiakaan, jotka kk alkua ennakois. Sekalaista turvotusoloa on, niinkuin kyllä usein ennen menkkoja, tosin ei tunnu niin suurelta nesteenkertymiseltä esim sormissa, kuin useimmiten.

Jotenkin kun tässä nyt ekaa kertaa Oikeesti Jännittää kuinka monta viivaa testiin saa, tulee ihan kauhuolo, että näinkö minusta/meistä olis vielä tähän hommaan heittäytymään... Kaikki vauvavalvomisen yöt, miten selvii erinäisistä syistä raskaudesta, työt ja rahat ja kaikki velloo vielä lisänä grinning smiley

Mutta ehkäpä testi tuo huomenna(?) selvyyttä, tai menkkojen alku jo sitä ennen grinning smiley (pessimisti ei ainakaan pety)
Otsikko Kirjoittaja Lähetetty

Hirvitys...

Tärppä August 21, 2011 13:04

huijui! thumbs up thumbs up (ev)

Andrea August 21, 2011 21:38

peukkuja sinne smiling smiley (ev)

Varena August 21, 2011 16:42

Ei muuta kun thumbs up ja äkkiä sit tänne kertomaan tulossmiling smiley (ev)

Sinjemaarit August 21, 2011 16:29



Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tälle foorumille.

Kirjaudu