Tervetuloa! Kirjaudu Luo uusi käyttäjätili

Lisäasetukset

Huomenta! Oli vähä kurja aamu>

Sinjemaarit
November 27, 2010 13:17
lähdin reippaana koiran kanssa metsälle, mutta sitten valahti housuun niin paljon lämmintä, että oli pakko lähteä kotiin. Niin meni housut roskiin ja veski lainehti sitä itteään. Olin jo varma, että pitää soittaa naikkarille, mutta vuoto onneksi loppui, mutta voi kauheeta että sitä tuli. Mietin jo hetken, että jso ei lopu, niin se on vissiin kohdun poisto edessä, että ei se muuten lopukaan.

Nyt on kuitenkin vuoto tasaantua normaaliksi ja ilmeiseti se oli jokin tyhjennysloppuvuoto tjn.Mut sais tää vuoto jo loppua.

Yöllä jouduin menee 15v sänkyyn nukkumaan, etten herätä muita kun oli kauhea röhä. Nukuin tosi levottomasti ja näin painajaisia.

Nyt on olo kuitenkin ihan ok. Enkä jaksa joka päivä ahdistuksestani kertoa, koska kiusaan vaan itseänikin sillai, vaan täytyy olla kirjoittamatta, ajatteleamatta ja yrittää unohtaa. Ajatella tulevia positivisia asioita.

Tänään ois kuitenkin tarkotus syödä riisiä ja kebabia ( itsetehtyä) ja jälkkäriksi punkkuawinking smiley Eiks se niin on, etä parempi ruoka, hyvempi mieli tjswinking smiley
Otsikko Kirjoittaja Lähetetty

Huomenta! Oli vähä kurja aamu>

Sinjemaarit November 27, 2010 13:17

Ruoka kuulostaa hyvältä =)

*Napsuneiti* November 27, 2010 14:57

Joo, no mulla oli toi viikko aika niukka vuodoltaan, että johtuskohan siitä sitten>

Sinjemaarit November 27, 2010 15:57



Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tälle foorumille.

Kirjaudu